Te-ai saturat de cada si de intretinerea ei dificila? Monteaza o cabina de dus cu ajutorul firmelor de instalatii sanitare

Te-ai saturat de cada si de intretinerea ei dificila? Monteaza o cabina de dus cu ajutorul firmelor de instalatii sanitare

Pentru multi dintre noi cada e locul nostru preferat dupa o zi de munca si dupa o perioada in care am tot alergat si am stat in picioare. Ne relaxam, ne ingrijim corpul si reusim sa scapam de oboseala, cel putin pentru o perioada. Dar cada are si neajunsurile ei, mai ales in ceea ce priveste intretinerea. Trebuie sa o speli, sa o dezinfectezi, sa cumperi o masca pentru cada ca sa nu ai probleme cu depunerile de pe ea. Plus ca mai pot fi si probleme cu robinetii, cu scurgerea.

In loc sa te stresezi mereu si din cauza ei mai bine o inlocuiesti rapid cu o cabina de dus. Da, poate nu mai poti sta intins in cada ta preferata, dar faci economie de spatiu un baie, ai loc si de alte instalatii sanitare, daca iti doresti sa modernizezi baia rapid. Cabina de dus e o varianta accesibila pentru orice tip de baie, mica sau mare, preturile sunt reduse fata de acum zece sau 15 ani. Se intretine usor, se curata usor, nu e nevoie sa tot freci cu diverse substante si sa dezinfectezi pana te dor mainile si spatele de atat de mult efort.

Nu mai ai nici apa care se tot imprastie prin toata baia, consumul de apa scade, e si moderna si te ajuta sa ai o baie mai ceva ca in reviste. Cu pereti mati sau transparenti, sisteme de alimentare cu apa eficiente si scurgeri usor de montat si de intretinut, cabinele de dus sunt alegerile perfecte pentru o locuinta eleganta si moderna.

firma de instalatii sanitare se va ocupa de montajul si de mentenanta cabinei de dus. Specialistii de acolo au experienta cu tot ce tine de montare cabina de dus, te pot sfatui cum sa alegi corect cabina de dus si orice fel de accesorii, o vor monta rapid in spatiul existent, vor face si masuratorile necesare pentru a termina rapid montarea. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta pretului pentru manopera instalatii sanitare, firmele au cele mai mici preturi si o manopera pentru buzunarul tuturor clientilor. Cabinele de dus se monteaza oricum usor, nu au probleme in timp, daca sunt folosite corect si intretinute.

Un instalator Sector 3 de la firma aleasa se va deplasa imediat si va monta si verifica noua ta cabina de dus, iti va explica cum functioneaza partea de dus si robinetii, cum sa o cureti si sa ai grija de usi sau de garnituri, de scurgere. Orice probleme vei avea pe viitor cu ea vei apela tot la instalatorii autorizati de la firme cu experienta pentru a putea sa o utilizezi fara griji.

4.6/5 - (39 votes)

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *